Wij zijn super enthousiast over dit eerlijke verhaal dat onlangs werd gepubliceerd op de blogsite van HashtagMaastricht. Wij hoeven er niets meer aan toe te voegen, dit is in enkele woorden geschreven hoe en waar Kasjhè voor staat. Wij zijn er trots op...

Klassiek in een hipster jasje –

Tijdens onze zoektocht naar mooie, exclusieve winkels kwamen we bij twee winkels de meubels en woondecoratie van Kasjhè tegen. Deze online-winkel die tenminste twee fysieke verkooppunten heeft in Maastricht (Jouw Marktkraam en The Showroom) staat voor klassiek design, maar dan wel gestoken in een uiterst hip jasje. Denk aan robuust hout geverfd in white wash en mintkleuren. Helemaal van nu en toe te passen in veel type interieurs. Overigens staat de naam ‘Kasjhè’ voor de Maastrichtse versie van het Franse woord ‘cachet’ wat zoveel betekent als ‘datgene waardoor iets stijlvol is’ en dat zijn de producten van deze woonwinkel zonder twijfel! 

Mocht je écht alleen interesse hebben in de producten van Kasjhè maak dan een afspraak bij de showroom aan huis van dit merk, zodat je rustig rond kan kijken door hun gehele collectie en jouw vragen kan stellen aan de ondernemers achter het merk; zij helpen je graag en hun kennis zal je zeker helpen om de keuze te maken voor de juiste producten. Je kan ook ieder eerste weekend van de maand langsgaan bij Kasjhè, want dan opent men er de deuren voor klanten in de showroom/werkplaats en door de setting waarin de producten gepresenteerd worden krijg je een goed beeld van waar Kasjhè voor staat en hoe de feel van een Kasjhè-interieur is. Het bezoeken van de fysieke winkel van Kasjhè is een belevenis op zich, dus zeker een keer doen!

De missie: eerlijk wonen

Naast dat Kasjhè staat voor mooie producten staan de ondernemers achter dit bedrijf ook nog voor een andere missie, want zo goed als al hun producten worden via het fair trade principe geïmporteerd, wat betekent dat het geld dat met de producten verdient wordt ook daadwerkelijk naar de producenten in India gaat en niet gaat naar grote bedrijven of overkoepelende organen. Hip en trendy wonen met producten die ook nog eens een missie uitdragen, hoe cool is dat?! Zo woon je in een trendy interieur en draag je ook nog eens bij aan een eerlijkere wereld. Wie wil dat nou niet?!

Out-of-the-box design

Hetgeen ons erg aantrok aan de producten uit het eigen atelier van Kasjhè, hun industriële vondsten, oude brocante en natuurlijk de fair trade meubels uit India, is dat de producten een out-of-the-box design hebben en het gemiddelde interieur overstijgen door gebruik te maken van bijzondere combinaties in kleur en materiaal. Zo zijn alle meubels absoluut niet alledaags, maar roepen ze herinneringen op aan antieke tijden en zijn ze tegelijkertijd zo modern dat ze klanten laten wegdromen naar een futuristische toekomst…

Meer informatie?

In Maastricht centrum is Kasjhè te vinden in de volgende winkels:
* Jouw Marktkraam, Jodenstraat 32
* The Showroom, Sporenstraat 12

De showroom/werkplaats is te bezoeken op het volgende adres:
Kasjhè, Sint Gerlachstraat 15 in Houthem, nabij Valkenburg
Telefoonnummer: +31 (0)6 18485939
E-mailadres: info@kasjhe.nl
Maak voor een bezoek even een afspraak of ga een keer langs tijdens het eerste weekend van iedere maand.

Website: http://www.kasjhe.nl 

    20-05-2017 14:55     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.