In het maandblad Markant - editie februari 2017, verschijnt een artikel over Kasjhè. U kunt dit artikel lezen op de website van Markant maar uiteraard ook in onze blog.

Liefde voor wonen

Eigenlijk deed ze kantoorwerk, maar een heimelijk verlangen tot het starten van een eigen webshop in woonaccessoires zorgde voor drukke avonduren bij Suzy Nijpels (45) uit Houthem. In 2014 werd haar webwinkel Kasjhè (spreek uit: Ka-sjhè (Limburgs voor cachet)) geboren als hobby. In 2017 wordt het een fulltime bezigheid. Tijd voor de serieuze aanpak!

Wat is Kasjhè voor bedrijf?
“Een interieur- en decoratie webwinkel met rechtstreekse import uit India. Deze importproducten zijn fair trade, gemaakt van het prachtige mangohout. We hebben online een webshop en daarnaast een showroom in Houthem.”

Waarom producten uit India?
“China hebben we allemaal wel gezien nu. India daarentegen is nog lang niet zo booming, terwijl de producten zo mooi, eerlijk en kwalitatief goed zijn! Dat wil ik naar Nederland halen. Alles is van massief hout en we kunnen bij deze fabrikant zelf onze meubels samenstellen. Handwerk dus! En er zit een bevriende inspecteur in India die toeziet op eerlijke handel en hoge kwaliteit meubels.”

Kunnen we bij Kasjhè ook terecht voor woninginrichting en stylingadvies?
“Jazeker, dat is zelfs onze specialiteit. Naast het verkopen van woonaccessoires en meubels, kunnen we ook een stapje verder met je gaan. Mijn man Ruud is zelfstandig in de bouw en verbouw, ik doe daarmee vervolgens de inrichting en styling. Samen leveren we een volledig dienst van verbouw tot en met inrichting.”

Hoe hou je de prijzen laag?
“Ik importeer direct vanuit India bij de fabrikant die ik zelf heb uitgezocht. Er zitten dus geen ‘kostuumkes’ tussen die er iets op moeten verdienen, geen tussenpersonen. Voor mij is het een passie en ik help Nederland op deze manier graag aan bijzondere meubels.”

Vanwaar de showroom naast de webshop?
“Soms wil je gewoon de producten die je koopt met je eigen ogen kunnen zien, aan kunnen raken, kunnen ruiken… Voor die mensen is er de showroom. Zo zien ze zelf dat de kastjes bijvoorbeeld goed in elkaar zitten en van goed materiaal zijn gemaakt, maar kunnen ze soms ook een betere voorstelling maken van hoe het er bij hen thuis uitziet. Mensen die dat waarderen komen daarvoor graag naar Houthem.”

Bezorgen jullie aan huis?
“Ja. De kleinere spullen kunnen we verzenden per post en de meubelstukken bezorgen we aan huis indien gewenst.”

Knap je ook zelf meubels op?
“Ja, daar wil ik meer tijd voor gaan maken want ik haal veel plezier uit het nieuw leven inblazen van oude meubels. Zonde dat mensen zoveel weggooien! Maar ik neem geen opknapprojecten aan, ik wil zelf de meubels uitzoeken die ik ‘pimp’ en ze daarna te koop aanbieden.”

Hoe ziet je eigen inrichting eruit?
“Nou, we zijn onze eigen grootste klant! Haha, nee hoor. Maar ik ben gek op de Indiase meubels en heb er wel een aantal in huis.”

Wilt u een indruk krijgen van de showroom van Kasjhè ? Bekijk dan deze korte video impressie.
 
    02-02-2017 13:42     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.