Marmer trend, terug van weggeweest! Je komt het weer overal tegen, marmer is weer opnieuw de trend! In 2015 sijpelde het marmer als accessoire weer langzaam onze interieurs binnen en nu, 2017, zet de trend door. Marmer wordt weer volop gebruikt voor het maken van accessoires en meubilair, ook in de keuken ontbreekt het marmer niet. Denk aan snijplanken, spatwanden, vloertegels noem maar op.

Ook bij Kasjhè blijven we niet achter, we hebben onze werktuigen weer opgepoetst en geslepen en zijn weer lekker aan de slag gegaan in ons eigen atelier.
Het gaan bijzettafels worden, het onderstel wordt gemaakt van het prachtige duurzame mangohout ( hout krijgen we geleverd door onze leverancier uit India ) en als blad gebruiken we uiteraard het mooie witte marmer direct uit Carrara.

Geen massaproductie bij Kasjhè, het is weer ambachtelijk werk waarbij elk exemplaar uniek is en stuk voor stuk onze volle aandacht krijgt. Wij zijn alvast trots op ons eerste resultaat en zullen verder werken aan een leuke reeks.

Onze tafels worden 48cm hoog, het blad is 40x40cm en de prijs is € 89,95. Heb je interesse, neem dan gerust contact met ons op.
 
    11-02-2017 13:32     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.