Shop-voor-Stichting-Animals-Faith
Steun Stichting Animal’s Faith met het kopen van één of meerdere producten. Kasjhè heeft er een nieuwe categorie producten bij. Dierenbenodigdheden! Al eerder hebben wij gezocht naar mogelijkheden om deze stichting te steunen. Zo is het idee ontstaan om via de website van Kasjhè producten aan te bieden voor uw hond of kat waarmee we Animal’s Faith kunnen helpen. Heel belangrijk om te weten is dat de volledige opbrengst van uw aankoop gedoneerd wordt ten behoeve van het asiel.

Stichting Animal’s Faith is een gespecialiseerd dierenasiel voor honden en katten. Zoals u wellicht weet zijn de meeste stichtingen afhankelijk van giften en sponsoring. Ook deze stichting blijft actief op zoek naar mogelijkheden om financieel gesteund te worden. En wij willen hier graag bij helpen. Naast de opvang van asieldieren bevat dit centrum nog veel meer, waaronder:

* Dierenpension, dagopvang, haal –en brengservice, oppas aan huis.
* Gedragstherapie & rehabilitatie
* Hondenschool
* Trimsalon

Maar hun specialisatie ligt vooral daar waar het bij de meeste asielen stopt, honden en katten met zware gedragsproblemen. Het is hun
 missie om mensen in te laten zien dat er, ook in Nederland, nog veel te veel dieren onnodig euthanasieadvies krijgen en om een groter bewustzijn bij de mens te creëren, waardoor je deze dieren beter kan begrijpen en helpen.

Bezoek de 2 sites van Animal’s Faith en lees aldaar het hele verhaal. www.stichtinganimalsfaith.nl en www.animalsfaith.nl