Je interieur geef je meer inhoud met Kasjh Al jaren verzamel ik de mooiste interieur-boeken en prachtige tijdschriften die vooral gericht zijn op mooie landelijke en brocante woonaccessoires. Woonartikelen zijn mijn grote passie. Of het nou gaat om nieuwe artikelen of oude meubels die we zelf op een creatieve manier nieuw leven kunnen inblazen: mijn hart gaat er sneller van kloppen. Stad en land afstruinen op zoek naar echte vintage of antiek zouden anderen als werk zien, maar voor ons is het een vakantie. Dat gevoel delen we maar wat graag en daarom kun je onze vondsten in onze webshop of met je eigen ogen in onze showroom komen bekijken.
 
De naam zal misschien vraagtekens oproepen, maar Kasjhè is een naam met inhoud: letterlijk en figuurlijk. Bij ons staat kwaliteit voorop, maar wordt de prijs ook zeker niet vergeten! Je kunt gaan winkelen bij outlet-shops of de grote ketens, maar dan zul je niet zo snel stuiten op een bijzonder accessoire of meubelstuk. Daarom biedt Kasjhè unieke woonaccessoires voor een unieke prijs, die toch net dat beetje meer cachet aan je interieur geven.
 
Benieuwd hoe items staan in jouw woonkamer of een inspiratieboost nodig? Op de website geven we je woontips en in onze showroom kun je een gevoel krijgen als je oog in oog staat met je favoriete artikelen. Kom daarom ook gerust even op bezoek in het pittoreske Valkenburg aan de Geul (Limburg)!
 

 
    17-06-2016 08:58     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.