Handen uit de mouwen! Het is onze passie om meubeltjes of accessoires een tweede leven te geven en daarom volg ik regelmatig workshops. Er is niets leukers dan op een creatieve manier proberen je eigen draai te geven aan bestaande meubels. Zo heb ik onlangs nog een workshop ‘Glas & Lood’ gevolgd. Naast dat het ontzettend leuk is om te doen, zijn de resultaten schitterend als je het eenmaal in de vingers hebt!
 
Zoals jullie misschien al gelezen hebben, zitten we nooit stil in onze werkplaats. Van het opknappen van de ruwe diamanten die we overal en nergens opduiken tot aan onze eigen creaties, je komt ze er allemaal tegen. Als je druk in de weer bent met het maken van de nieuwe spulletjes, dan duurt het vaak te lang om het in onze showroom te laten zien. Ook al is het natuurlijk spannend om de reacties te zien en te horen.
 
Momenteel ben ik bezig met het maken van veren, in een prachtig kleurenpalet met frisse kleurtjes voor de zomer. Ik noem het zelf mijn 'Ibiza Style’-veertjes die later mooi opgehangen worden op een plekje waar de zon mooi schittert door het gekleurde glas. Het is nog even oefenen, maar de eerste creaties zijn een feit! Wil jij ook zo’n ‘100% made by Kasjhè’-creatie in huis hebben?

 
    22-06-2016 19:16     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.