Televisie, wij...?! Ken je dat gevoel dat je in een rollercoaster zit? Wij nu wel. De verhuizing, verbouwing, je eerste eigen collectie laten produceren, waarna weer de afwerking volgt in ons eigen atelier. Onlangs hebben we ons laatste pronkstukken, servieskast, afgewerkt en is nu klaar om een nieuwe eigenaar te krijgen. Zie de foto bij dit blog, 100% handmade.

Stil zitten is er niet bij, maar dat is niet erg, we doen ons werk met passie en dat wordt zeker beloont als er leuke reacties komen op creaties of als we weer een bijzonder leuk item gescoord hebben. En als dat ook opgepikt wordt door de media dan wordt je werk dubbel beloont!

Zo moeten we tussen alle bezigheden door ook nog eens naar buiten om de boodschappen te doen, en laat het nou net zo zijn dat je in een drukke winkel aan de kassa staat en wordt gebeld…
‘Met Eye Media Television’ …met wie? ‘Eye Media Television’…ooh!!! Of we het leuk vinden op televisie te komen met Kasjhè. Nog altijd op mijn hoede, het zou zo maar een grap van onze vrienden kunnen zijn, vraag ik voorzichtig bij welk programma dan? Het zou voor het RTL4 programma Woontips zijn. Natuurlijk volgde er tal van vragen maar ik stond nog altijd in die drukke winkel, gelukkig stelde de medewerker van EMTV voor om op een later tijdstip terug te bellen. Wij zijn erg benieuwd en stiekem vinden we het ook héél spannend…

In de tussentijd liggen de volgende ontwerpen weer klaar bij onze vriend in India, die weer aan de slag gaat om een basis te creëren voor onze nieuwe collectie. En gaan we deze week weer het land in om echte vintage te scoren.


 
    30-07-2016 09:17     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.